• TERVETULOA LÅNGFILMILLE

    Since 2001
    Productions Fin.

AJANKOHTAISTA

Mästare-sarja on julkaistu Areenassa.

Mästare-sarjan löydät linkistä: Mästare-sarja

LÅNGFILM ON MUUTTANUT

Långfilm Productions on muuttanut Suunnittelutalosta niin kutsuttuun RTI-taloon. Uusi osoite 1.6. 2018 lähtien on Uutiskatu 2, 00240 Helsinki.

Dokumenttielokuva “I tredje led” on valmistunut

Elokuva kertoo Grönholmien ralli-perheestä ja on vauhdikas, viihdyttävä ja koskettava isä-poika-tarina. Anna Blom ohjasi “I tredje led”-elokuvan, jolle ei olla vielä YLE 5-kanavalta saatu lähetysaikaa.

Lola uppochner

TV-sarja (6 x 58 min) Lola uppochner, jonka ohjasi Ulrika Bengts, on nyt valmis ja luovutettu tilaajalle YLE 5-kanavalle. TV-sarja, joka perustuu Monika Fagerholmin samannimiseen romaaniin, tullaan esittämään YLE 5-kanavalla 28.12 2016 lähtien. Sarjan viimeinen jakso nähdään 1.2. 2017.

“Arkipellina och den konstiga kölden”

29 minuuttinen animaatio-lyhytelokuva “Arkipellina och den konstiga kölden” näytetään YLE 5 kanavalla 6. tammikuuta 2017. Lyhytelokuva, joka samalla on niin kutusuttu piloottijakso suunniteilla olevalle TV-sarjalle “Arkipellina” tullaan esittämään vielä keväällä myös BUU-klubbenissa. Suunnitteilla oleva 13-osainen TV-sarja on erittäin dynaamisessa vaiheessa ja tällä hetkellä näyttää erittäin todenbnäköiseltä, että tuotantopäätös sarjasta tehdään kesäkuussa 2017.

HUMANISMIN KÄSI PETER FRANZÉNILLE.
OPPIPOJALLE KUNNIAMAININTA.

Viitasaaren 39. Elokuvaviikon kunniapalkinto, Humanismin käsi, myönnettiin tänä vuonna myöntää Peter Franzénille elokuvasta Tumman veden päällä. Lisäksi raati antoi kunniamaininnan Ulrika Bengtsille elokuvasta Lärjungen/Oppipoika, Oppipoika on hyvin hallittu ja pienimuotoinen, tyyli- ja muotopuhdas elokuva, joka osoittaa hyvää draamantajua.
Viitasaaren Elokuvaviikon kunniapalkinto "Humanismin käsi" myönnetään vuosittain henkilölle, joka kotimaisen kokoillan näytelmäelokuvan välityksellä on edistänyt humanistisia ja ihmisläheisiä arvoja taiteellisesti laadukkaalla työllään.

OPPIPOJALLE LISÄÄ FESTIVAALIESITYKSIÄ

Ulrika Bengtsin Oppipoikaa esitetään vuoden 2014 aikana useilla kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla. Seattle International Film Festival joka pidetään 5. toukokuuta – 8. kesäkuuta on valinnut Oppipojan ohjelmistoonsa. Elokuussa elokuva osallistuu Etelä-Koreassa kansainväliselle nuortenelokuvien festivaalille. Seoul International Youth Film Festival järjestetään tänä vuonna 39.:nen kerran.
Oppipoika esitetään huhtikuussa mm. Reykjavikin pohjoismaisella elokuvaviikolla ja Tukholmassa YksiKaksiFilmi-festivaalilla joka on keskittynyt pelkästään suomalaiseen elokuvaan.

OPPIPOJALLE KANSAINVÄLINEN MYYNTIYHTIÖ

Långfilm Productions on huhtikuussa tehnyt sopimuksen Studio Show Entertainment Sweden AB:n kanssa. Tämä sopimus takaa sen, että Oppipoika saa elokuvateatterilevityksen Ruosissa. Yhteistyö perustuu pitkälle siihen tosiasiaan, että Oppipoika voitti Göteborgin kansainvälisellä elokuvafestivaalilla Telia Film Awardin. Palkintosumma 100.000,- SEK annetaan sille yhtiölle joka sitoutuu levittämään elokuvan Ruotsissa.

Uusi toimistomme sijaitsee YLEN suunnittelutalossa osoitteessa Uutiskatu 5, 1. Kerros. 00240 Helsinki..

me olemme LÅNGFILM
PRODUCTIONS

YHTIÖ

Långfilm Productions Finland Oy
perustettiin Helsingissä vuonna 2001. Sen perustaja on näyttelijä/tuottaja Mats Långbacka, joka on yhtiön alkumetreistä lähtien toiminut yhtiön toimitusjohtajana. Tavoitteena on ollut luoda yritys, jossa taide ja kaupallisuus yhdistyvät.

SISÄLTÖ ENNEN KAIKKEA!

Vaikka yhtiön ydinosaaminen liittyykin draamaan yhtiössä ei aiota jäädä yhdenasianyritykseksi, vaan dokumentteja ja viihdeohjelmia tullaan kehittämään ja tuottamaan tulevaisuudessakin. Yhtiön motto voisi olla: sisältö ennen kaikkea! Långfilm Productions myy myös
konsultti- ja opetuspalveluja yrityksille ja kouluille.

TAVOITTEET KORKEALLA

Yrityksen sisällä ollaan valmiita sitoutumaan korkealle asetettuihin tavoitteisiin ja välttämään aidan ylittämistä sieltä missä se on matalin.

MONTA
YHTEISTUOTANTOJA

Långfilm Productions on vakaasti kasvava yritys. Perustamisesta alkaen yrityksessä ollaan pyritty verkostoitumaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yhtiön kontaktit alalla toimiviin yrityksiin varsinkin Ruotsissa ovat mittavat. Långfilm Productionsia voidaan, kun puhutaan pienistä tuotannoista, pitää täysin omavaraisena tuotantoyhtiönä.

MEIDÄN TIIMI

MATS LÅNGBACKA

CEO / Tuottaja

 

jukka kärkkäinen

Tuotantopäällikkö

 

Tuomo Leino

Sisältötuottaja/leikkaaja

 

"Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away."

Antoine de Saint-Exupéry

FILMOGRAFIA

TUOTANNOSSA

Mosaik

Käsikirjoitus ja ohjaus: Anna Blom, Tuottaja: Mats Långbacka

Lapsista kertova dokumenttisarja, jossa lapset otetaan vakavasti. TV-sarjassa ei hempeillä eikä saarnata vaan taiteelliset ambitiot ja visiot on asetettu korkealle, aivan kuten tehdään kun kuvataan dokumentteja, jossa on päähenkilöt ovat aikuisia.
<empty><span class="post-thumbnail"><img src="images/blog/writing.jpg" alt="" title="" /></span>

tolv föremål (työnimi)

Käsikirjoitus ja ohjaus: Henrietta Clayhills, Tuottaja: Mats Långbacka

Dokumentaarinen  TV-sarja (12 x 28 min) joka kertoo Suomen 100-vuotisen historian 12 esineen kautta

 

KEHITTELYSSÄ

I am Anna M

Käsikirjoitus: Thomas Roth
Ohjaus: Thomas Roth
Tuottaja: Mats Långbacka

Epäonnistuneen ydinvoimalaan suunntaun protesti-iskun jälkeen, ympäristöaktivisti Anna M. joutuu näkymättömän ja kasvottoman hallituksen jahtaamaksi…

 

rike

Käsikirjoitus: Mika Karttunen
Ohjaus: Juuso Syrjä
Tuottaja: Mats Långbacka

Parhaat vuotensa nähneellä NHL-tähdellä on uran jatkumisen kannalta viimeinen näytön paikka, mutta myös yksityiselämässään hän on suurten ratkaisujen edessä.

arkipellina

Idea ja animaatio: Antonia Ringbom
Tuottaja: Mats Långbacka

Animerad tv serie för barn och om en skärgård där vad som hälsa kan hända 13 delar a 7 min

arvostelut

Yhteystiedot

MATS LÅNGBACKA

CEO / Tuottaja

mobile: +358 (0) 50 571 0951
phone: +358 (0) 10440 4800

jukka kärkkäinen

Tuotantopäälikkö

mobile: +358 (0)400 502 952

Tuomo Leino

Sisältötuottaja/leikkaaja

mobile: +358 (0)400 800 489

löydä meidät kartalta

Copyright © 2014 - Långfilm Productions Finland | All Rights Reserved